Boek de Groovehorns: trompettist, trombonist en saxofonist

_DSC7320kl
 

Groovehorns inhuurbare blazerssectieGroovehorns is een professioneel klinkende blazerssectie bestaande uit een saxofonist, trompettist en  trombonist. Wij zijn flexibel inzetbaar en projectmatig of eenmalig in the huren. Voor coverband, bands, formaties, en DJ’s die tijdelijk extra blaaspower nodig hebben. Wij leveren professioneel maatwerk en muzikale ondersteuning van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs!

Werkwijze Groovehorns

Wanneer een coverband, band, DJ, of formatie behoefte heeft aan extra blaaspower, stuurt u ons uw nummers in mp3 waarvan wij vervolgens de arrangementen voor maken voor sax, trompet en eventueel trombone, afhankelijk van uw vraag. Ook kunt u aangeven of er solo’s gespeeld moeten worden, en of er behoefte is aan achtergrond zangpartijen.

Groovehorns werkt met professionele equipment.

Wij werken volgens nader overeen te komen vaste prijs. Inclusief is de uitwerking van alle nummers, arrangementen en een repetitie op locatie.

Arrangementen blijven eigendom van Groovehorns.nl

Referenties

De Groovehorns blazers hebben met vele optredens bands, DJ’s en koren ondersteund. De Groovehorns zijn de blazers van de succesvolle Disco & Dance classics band Back in the Groove. Maar ook de Noord-Hollandse Coverband Legend XL maakt regelmatig gebruik van de blazers. Daarnaast hebben de blazers verschillende theater uitvoeringen en koren begeleid met op maat geschreven muziek.

Het internationaal bekende DJ Collective Kriss Kross Amsterdam, met nummer 1  hits in Nederland en het buitenland maakt gebruik van de blazerssectie voor studio opnames. Live spelen de leden van de Groovehorns mee met de DJ’s van Finch disco team en 12dance

Neem contact op met Groovehorns

Neem contact met ons op voor uw vragen en wensen:

Zie ook onze Instagram pagina voor onze recente ontwikkelingen en projecten
© 2024 All rights reserved / Groovehorns.nl
Colofon
 

 
 
previous next
X