Boek de Groovehorns: trompettist, trombonist en saxofonist

_DSC7320kl
 

Groovehorns inhuurbare blazerssectieGroovehorns is een professioneel klinkende blazerssectie bestaande uit een saxofonist, trompettist en  trombonist. Wij zijn flexibel inzetbaar en projectmatig of eenmalig in the huren. Voor coverband, bands, formaties, en DJ’s die tijdelijk extra blaaspower nodig hebben. Wij leveren professioneel maatwerk en muzikale ondersteuning van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs!

Werkwijze Groovehorns

Wanneer een coverband, band, DJ, of formatie behoefte heeft aan extra blaaspower, stuurt u ons uw nummers in mp3 waarvan wij vervolgens de arrangementen voor maken voor sax, trompet en eventueel trombone, afhankelijk van uw vraag. Ook kunt u aangeven of er solo’s gespeeld moeten worden, en of er behoefte is aan achtergrond zangpartijen.

Groovehorns werkt met professionele equipment.

Wij werken volgens nader overeen te komen vaste prijs. Inclusief is de uitwerking van alle nummers, arrangementen en een repetitie op locatie.

Arrangementen blijven eigendom van Groovehorns.nl

Bladmuziek voor blazers nodig?

Bent u op zoek naar blazersarrangement? Of wilt u blazerspartijen speciaal op maat gemaakt voor uw eigen coverband of orkest? Ook dat kan bij de Groovehorns.

Wij leveren arrangementen en bladmuziek voor trompet, bugel, trombone, alt saxofoon, tenor saxofoon en/of dwarsfluit. Speciaal op maat geschreven en in de juiste toonsoort en toonhoogte.

Klik hier voor meer informatie en voorbeelden.

Neem contact op met Groovehorns

Neem contact met ons op voor uw vragen en wensen:

Zie ook onze Instagram pagina voor onze recente ontwikkelingen en projecten
© 2022 All rights reserved / Groovehorns.nl
Colofon
 

 
 
previous next
X