Groovehorns, een professionele blazerssectie: trompettist, trombonist en saxofonist

_DSC7320kl
 
Remco Icke
_DSC7150kl
Martijn van Osch
_DSC6925kl

Groovehorns is een ervaren blazerssectie met saxofonist, trompettist en trombonist die staat voor strakke, funky en spetterende blaaspartijen.

De Groovehorns bestaat uit een saxofonist, trompettist en trombonist. Wij zijn flexibel inzetbaar en u kunt ons projectmatig of eenmalig inhuren. Voor coverband (s), bands, formaties, en DJ’s die tijdelijk extra blaaspower nodig hebben. Wanneer de behoefte er is staan wij voor u klaar!

De Groovehorns blazers spelen als meer dan twintig jaar samen. Funky en strakke blaaspartijen afgewisseld met spetterende solo’s en hippe danspasjes, de Groovehorns zijn van alle markten thuis. De blazers hebben ervaring met het spelen van soul, funk, jazz, R&B, disco, dance, gospel en Nederlandstalig.

De blazers zijn ook ervaren achtergrondzangers indien gewenst.

De Groovehorns blazers

De Groovehorns blazerssectie bestaan uit:

Remco Icke op saxofoon. Remco heeft ruime ervaring en speelt al sinds zijn 10e saxofoon (alt, tenor en sopraan) en dwarsfluit. Geweldige solo’s zijn aan hem toevertrouwd en is een echte showman. Remco is ook te boeken via zijn eigen site SaxyRem. Remco doet optredens bij DJ’s, musicals en pop, funk & jazz formaties.

Erwin van Osch speelt trompet en bugel en is de muzikaal arrangeur en ex-blazer van Marco Borsato. Hij zorgt dat de noten op de juiste plek komen te staan en is muzikaal leider van de blazerssectie.

Martijn van Osch is de trombonist en naast funky trombone partijen, is hij excellent danser! Maakt van elk optreden een feestje!

Foto’s, video en audio

Impressies van optredens van de Groovehorns kunt u vinden in onze beeld, video en geluid secties. Zo speelt de blazersectie bij de band Back in the Groove (disco, soul en funk) en speelt saxofonist Remco regelmatig met diverse DJ’s.

Boek de Groovehorns

Wij leveren professioneel maatwerk en muzikale ondersteuning van hoge kwaliteit.
Neem contact met ons op voor uw vragen en wensen.

De Groovehorns komen uit Noord-Holland.

Wij spelen door heel Nederland: Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Utrecht, Flevoland, Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Limburg en Zeeland. Inzetbaar op een bruiloft, bedrijfsfeest, verenigingsfeest, openbaar feest of evenement.

Blazers sectie met trompet, trombone en saxofoon voor coverband, popband, formatie, voor studio en live optredens

 

 

Erwin van Osch
_DSC7324kl
© 2024 All rights reserved / Groovehorns.nl
Colofon
 

 
 
previous next
X