← Alle nieuwsberichten

Nieuwe website Groovehorns

_DSC7320kl
 

Welkom bij de nieuwe site van de Groovehorns! De Groovehorns bestaan uit Remco (saxofoon en fluit), Erwin (trompet, bugel en toetsen) en Martijn (trombone) en zijn in te zetten wanneer funky blazers nodig zijn. Voor bands, formaties of DJ’s die extra ‘ blaaspower’ nodig hebben. Geen muziekstijl is ons vreemd, maar wij voelen ons het beste thuis bij soul, disco, funk, gospel, R&B, top 40 en dance. Arrangementen worden geheel verzorgd en indien gewenst spelen wij ook nog spetterende solo’s. Check us out !

Website

Onze nieuwe site wordt vakkundig in elkaar gezet door Remco Kalf. Een top website bouwer van strategie tot webdesign. Deze vakman gaat niet slapen voordat de website helemaal klopt! Denkt met je mee en adviseert ook inhoudelijk. Geweldig om met hem te werken.

Optredens

Er staan weer verschillende optredens met de band Back In The Groove in de planning. Daarnaast doen wij werk met DJ Bert (lounge, disco). DJ Wouter Finch www.discoteam.nl, Coverband croverparty.nl en de spetterende coverband legendband.nl

Reageren

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 All rights reserved / Groovehorns.nl
Colofon
 

 
 
previous next
X