← Alle nieuwsberichten

Strakke live presentatie blazerssectie Groovehorns

_DSC7320kl
 

 

De mannen van de Groovehorns blazerssectie (saxofoon, trompet en trombone) zijn speciaal gestyled voor een strakke podium presentatie. De mannen van de blazerssectie maken daarnaast gebruik van de nieuwste iPads voor hun bladmuziek en SHURE Beta 98/hc clip on microfoons voor de beste geluidskwaliteit voor elke coverband en DJ. Een strakkere en spetterende blazerssectie met saxofonist, trompettist en trombonist is er niet te vinden! Dus elke coverband kiest voor de blazers van Groovehorns!

 

 

 

 

 

 

 

Reageren

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 All rights reserved / Groovehorns.nl
Colofon
 

 
 
previous next
X