← Alle nieuwsberichten

Shopping Awards 2021

_DSC7320kl
 

De Stichting Shopping Awards (voormalig Thuiswinkel Awards), reikt jaarlijks verschillende awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. Dit jaar was het evenement met duizenden kijkers geheel online te volgen. Naast presentatrice Froukje Jansen waren de blazers van de Groovehorns te zien en te horen. De Groovehorns zorgde samen met de DJ voor een echt live gevoel door  naast het openings nummer In the stone van Earth Wind & Fire verschillende filmpjes te begeleiden van achtergrond muziek.

Kijk hier terug naar het evenement

Reageren

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2024 All rights reserved / Groovehorns.nl
Colofon
 

 
 
previous next
X